Zv7hpsyjqdwqt5l3rpgd

Tips för modet att välja dig

Kostnadsfritt arbetsmaterial för din personliga och yrkesmässiga utveckling

Är du modig nog att prioritera dig själv? Kan du ge utlopp för dina talanger och satsar du på dina drömmar? Känner du att du har möjlighet att inspirera och stärka andra, på det sätt du innerst inne vet du har förmåga till? Om svaret är ja, grattis! Du lever ett liv som många strävar efter att leva. Om svaret är nej, och du är kvinna, så är du inte ensam. Trots att Dalai Lama beskrivit västerländska kvinnor som hoppet för vår värld idag, så är det ännu en stor majoritet av oss som känner oss alltför maktlösa, stressade och frustrerade för att kunna skapa oss själva det liv vi drömmer om – och än mindre skapa den värld vi drömmer om.

I kursen Modet att välja dig får du verktyg och kunskap hur du äntligen kan börja skapa det självförverkligande liv du inom dig längtar efter. Kursen är uppdelar i fyra pass, där vi går igenom hur du skapar din livskompass och din livsplan, samt hur du utvecklar ditt inre ledarskap och skapar det perfekta nätverket för ditt multipotentiella liv! Du deltar i åtta möten online, i en trygg och acceptande grupp, och får dessutom en handbok och en arbetsbok för varje pass. Och kan du inte delta på ett av mötena eller om du helt enkelt föredrar att lyssna/läsa i efterhand, så får du också ljudfil från varje möte samt en transkribering.

Här får du ta del av ett omfattande arbetsmaterial med tips och inspiration helt kostnadsfritt! Det är bara att ladda ner efter att du registrerat dig på kursen.

Kursens hemsida finns här.Your Instructor


fil dr Sophia Lovgren
fil dr Sophia Lovgren

Jag driver Visionary Life, som är både ett bokförlag och ett coaching & consulting företag, med totalt sex publicerade böcker. Jag har skrivit sex böcker (vetenskapliga och skönlitterära) och fem vetenskapliga rapporter, medverkat som medförfattare i tre antologier samt författat ett hundratal artiklar (debattartiklar m.m.).

Jag har disputerat i sociologi och arbetat som forskare och strateg, samt haft olika chefsuppdrag (främst civilsamhälleliga uppdrag) sedan 2004. Mitt stora engagemang är att stötta processer och transformationer, på individ- och samhällelig nivå, i vårt skapande av en bättre värld.

Författandet och skrivandet har varit min stora passion, redan som tioåring hade jag tre färdiga manus. Jag har under större delen av mitt vuxna liv använt mig av dagboksskrivande, i min personliga utveckling, med mycket goda resultat. Forskarrollen (1998-2006) med en sociologisk avhandling 2002 kändes relativt självklar, men det gav mig också mycket professionell tillfredsställelse att få vara handledare åt universitetsstudenter när de skrev sina uppsatser. Sedan 2004 har jag därför också erbjudit mina tjänster som författarcoach, och fått förmånen att se fem olika manus bli böcker.

Att skriva, och att få formulera sin berättelse, ger både författaren och läsaren stor glädje, där både skrivandet och läsandet kan bli en terapeutisk resa som leder till större insikt om ens egna inre liv! För mig är det en genuin äventyrsresa att få följa utvecklingen av en blivande författare!

För kontakt, maila [email protected]

Läs mer på https://www.visionarylife.se/


Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Get started now!